2410971100 6974760324 Πλατύκαμπος, Λάρισα
hero image
 
 
 
 
ΠΕΛΛΕΤ
Γραμμένος Σπύρος | Καυσόξυλα, Πελλετ & Κάρβουνα Πλατύκαμπος Λάρισα


Εμπιστευτείτε την δύναμη της φύσης για τα καύσιμα σας και φροντίστε το περιβάλλον με προϊόντα φιλικά και οικολογικά. Το πέλλετ είναι στερεό υλικό το οποίο χρησιμοποιείται σαν καύσιμο υλικό, έχει κυλινδρική μορφή και είναι ιδιαίτερα συμπαγές. Ανήκει στη κατηγορία των στερεών καυσίμων και παράγεται από προϊόντα επεξεργασίας ξύλου ή και φυτών. Έχει σαν χαρακτηριστικό την χαμηλή περιεκτικότητα σε υγρασία και έτσι κατά την καύση του παρέχει πολύ υψηλή απόδοση.

Η καλή ποιότητα του πέλλετ μεγιστοποιεί την απόδοση του ενεργειακού συστήματος θέρμανσης και ελαχιστοποιεί την συντήρησή του γιατί δεν αφήνει κατάλοιπα στην εστία καύσης.

Στην επιχείρησή μας  “Γραμμένος Σπύρος” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στον Πλατύκαμπο, θα βρείτε τα καλύτερης ποιότητας πέλλετ, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 


 

 
 
SCHWEIGHOFER

Το Αυστριακό πέλλετ schweighofer είναι αποδεδειγμένα το κορυφαίο πέλλετ που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Συσκευασία: σε σάκους των 15 kg ή σε παλέτα 990 kg
Θερμογόνος δύναμη: 5,1 kw/kg
Στάχτη: <0,4%
Σύνθεση: Λευκή Ελάτη
Πιστοποίηση: En plus A1


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 


 

 
Διαθέτοντας δικά μας φορτηγά, μπορούμε να αναλάβουμε την άμεση παράδοση των προϊόντων μας στον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα τον Πλατύκαμπο και από όπου μας ζητηθεί στον νομό Λάρισας.
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας ή για παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας.Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.