2410971100 6974760324 Πλατύκαμπος, Λάρισα
 
 
 
 
 
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Καυσόξυλα, Πελλετ & Κάρβουνα Πλατύκαμπος Λάρισα


Η επιχείρησή μας “Γραμμένος” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στον Πλατύκαμπο, δραστηριοποιείται από το 2015 με την εμπορία στερεών καυσίμων προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας και Ελληνικά καυσόξυλα, πέλλετ και κάρβουνα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε όλο το χρόνο αρκετό απόθεμα από ξερά καυσόξυλα οξιάς και δρυ, πέλλετ Schweighofer, μπρικέτες - ξυλοκάρβουνα Power Grill, κάρβουνα κούβας καθώς και διάφορα μοναδικά κομμάτια σε έπιπλα και είδη διακόσμησης.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας ώστε να σας εξυπηρετήσει και να σας προμηθεύσει με τα ιδανικότερα καυσόξυλα ή πέλλετ για το τζάκι, την σόμπα ή τον ξυλολέβητά σας, καθώς και τα καλύτερα κάρβουνα για την ψησταριά σας.

 


 

 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όλα μας τα καυσόξυλα στεγάζονται στις ιδιωτικές μας εγκατάσεις στον Πλατύκαμπο, προστατεύονται από τη βροχή και την υγρασία, ώστε το βάρος τους να παραμένει ακέραιο στο ζύγισμα και να είναι ξηρά πράγμα που βοηθάει στην καλύτερη καύση τους.

Διαθέτοντας δικά μας φορτηγά, μπορούμε να αναλάβουμε την άμεση παράδοση των προϊόντων μας στον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα τον Πλατύκαμπο και από όπου μας ζητηθεί στον νομό Λάρισας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με το εμπόριο στερεών καυσίμων, η επιχείρησή μας, διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων της, την άμεση εξυπηρέτηση και τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές της.

Προτεραιότητά μας είναι πάντα η ικανοποίησή σας και η παροχή άμεσων και αποτελεσματικών λύσεων, για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης του χώρου σας.
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας ή για παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας.Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.