2410971100 6974760324 Πλατύκαμπος, Λάρισα
 
...
Το μικρό & κομψό Q

Θερμαίνεται με πέλλετ ξύλου, κι έτσι είναι φιλικό προς το περιβάλλον. 
Εξυπηρετεί στο κάμπινγκ και στην άγρια φύση ως μια σύγχρονη υπαίθρια φωτιά - με λαμπερή φλόγα, αλλά χωρίς τη μυρωδιά καπνου. 
Μπορείτε να ετοιμάσετε το γεύμα σας στην εστία μαγειρέματος ή απλά να ζεσταθείτε δίπλα στην φωτιά.

Ιδανικό για: κάμπινγκ, εξωτερικούς χώρους, ταξίδια & catering

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

...
Lounge - με  τόση κομψότητα δεν είχατε ποτέ ζεσταθεί!

Εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση σε συνδυασμό με την πιο δυνατή ζέστη, στοχεύει και στην πρακτικότητα: ένα στήριγμα για ποτήρια και σνακ λύνει τα χέρια των επισκεπτών σας και το κομψό καπέλο φροντίζει για την μέγιστη εκπομπή θερμότητας.

Ιδανική για καπνιστές, Λειτουργία με πέλλετ, Χρήση σε όλες τις εποχές, Προϊόν πρώτο σε πωλήσεις, Χαμηλά έξοδα κατανάλωσης σε σχέση με άλλα είδη θέρμανσης

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 
...
Το κομψό barcube

Το κομψό Barcube εντυπωσιάζει με την φυσικότητά του, τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και τον απλό, καθαρό χειρισμό. Οι θερμάστρες εξωτερικού χώρου Αυστριακής κατασκευής θερμαίνουν με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, με πέλλετ. Απλά γεμίστε με πέλλετ, ανάψτε και απολαύστε μαγειρική ή ζεστασιά για ώρες.

Ιδανικό για: Κήπους & Βεράντες, Εξωτερικούς Χώρους, Χώρους για καπνιστές, Bar Cooking & Περίφραξη Αεροκουρτίνας Ζέστης

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

...
Το πολύ λειτουργικό Cube

Ως τραπέζι, το Cube θερμαίνει διακριτικά και με το σωστό εξάρτημα (cooking set) λειτουργεί ακόμη και ως εστία μαγειρέματος, για παράδειγμα για ένα γουόκ, τηγάνι ή πλατό. Δε χρειάζεται να αφήσετε τους καλεσμένους ή τους πελάτες σας, για να τρέξετε στην κουζίνα. Μπορείτε να τους εντυπωσιάσετε με γαστρονομικές απολαύσεις που θα ετοιμάσετε εκείνη την ώρα, μπροστά στα μάτια τους, στο Cube.

Ιδανικό για: Έπιπλο βεράντας, Μπάρμπεκιου, Δείπνο για δύο, Μαγειρική, Αεροκουρτίνα Ζέστης

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας ή για παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας.Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.