2410971100 6974760324 Πλατύκαμπος, Λάρισα
hero image
 
 
 
 
 
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
Καυσόξυλα, Πελλετ & Κάρβουνα Πλατύκαμπος Λάρισα


Η επιχείρησή μας “Γραμμένος Σπύρος” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στον Πλατύκαμπο, δραστηριοποιείται από το 2015 με την εμπορία στερεών καυσίμων προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας καυσόξυλα, πέλλετ και κάρβουνα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε όλο το χρόνο αρκετό απόθεμα από ξερά καυσόξυλα οξιάς και δρυ, πέλλετ Schweighofer, μπρικέτες - ξυλοκάρβουνα Power Grill, κάρβουνα κούβας και πολλά ακόμα προϊόντα.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας ώστε να σας εξυπηρετήσει και να σας προμηθεύσει με τα ιδανικότερα καυσόξυλα ή πέλλετ για το τζάκι, την σόμπα ή τον ξυλολέβητά σας, καθώς και τα καλύτερα κάρβουνα για την ψησταριά σας.

 


 

 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όλα μας τα καυσόξυλα στεγάζονται στις εγκατάσεις μας στον Πλατύκαμπο, προστατεύονται από τη βροχή και την υγρασία. Για την καλύτερη καύση τους, τα καυσόξυλα που σας προφέρουμε είναι πάντα ξηρά.

Διαθέτοντας δικά μας φορτηγά, μπορούμε να αναλάβουμε την άμεση παράδοση των προϊόντων μας στον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα τον Πλατύκαμπο και από όπου μας ζητηθεί στον νομό Λάρισας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με το εμπόριο στερεών καυσίμων, η επιχείρησή μας, διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων της, την άμεση εξυπηρέτηση και τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές της.

Προτεραιότητά μας είναι πάντα η ικανοποίησή σας και η παροχή άμεσων και αποτελεσματικών λύσεων, για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης του χώρου σας.
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας ή για παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας.Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.