2410971100 6974760324 Πλατύκαμπος, Λάρισα
hero image
 
 
 
ΚΑΡΒΟΥΝΑ - ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ
Γραμμένος Σπύρος | Καυσόξυλα, Πελλετ & Κάρβουνα Πλατύκαμπος Λάρισα


Στην επιχείρησή μας “Γραμμένος Σπύρος” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στον Πλατύκαμπο, θα βρείτε ξυλοκάρβουνα άριστης ποιότητας και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, στοχεύοντας στην άμεση και άψογη εξυπηρέτησή σας.

Εάν επιθυμείτε να έχετε γρήγορα κάρβουνα για ψήσιμο τότε μπορείτε να πάρετε έτοιμα κάρβουνα. Τα κάρβουνα που σας προσφέρουμε είναι προσεκτικά επιλεγμένα κάρβουνα υψηλής ποιότητας, που προσφέρουν απροβλημάτιστη χρήση και αποτελούν ιδανική επιλογή για ψησταριές και Barbeque.

Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες όπως εστιατόρια, ψησταριές, ξενοδοχεία, κτλ, καθώς και σε ιδιώτες στον Πλατύκαμπο και σε όλη την Λάρισα.
...
ΞΥΛΟΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΟΥΒΑΣ

Εξαιρετικό επαγγελματικό παραδοσιακό ξυλοκάρβουνο Κούβας. Ομοιόμορφα μακρόστενα κομμάτια ολικής καύσης με μεγάλη θερμική απόδοση και διάρκεια περισσότερο από 3 ώρες. Διατίθεται σε συσκευασία των 10kg και 15kg.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

...
ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ POWER GRILL

Μπρικέτες Ινδονησίας μεγάλης θερμογόνου δύναμης και διάρκειας. Βγαίνει σε καλέμια των 15cm και πάνω και μπορείτε να τις προμηθευτείτε σε κιβώτια των 10kg. Η No1 επιλογή για επαγγελματίες και όχι μόνο.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 
 
Διαθέτοντας δικά μας φορτηγά, μπορούμε να αναλάβουμε την άμεση παράδοση των προϊόντων μας στον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα τον Πλατύκαμπο και από όπου μας ζητηθεί στον νομό Λάρισας.
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας ή για παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας.Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.