2410971100 6974760324 Πλατύκαμπος, Λάρισα
hero image
 
 
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
Γραμμένος Σπύρος | Καυσόξυλα, Πελλετ & Κάρβουνα Πλατύκαμπος Λάρισα


Ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους θέρμανσης είναι το τζάκι και οι ξυλόσομπες. Το μυστικό όμως για να έχετε μια καλή φωτιά που θα σας προσφέρει άφθονη ζεστασιά στο χώρο σας είναι να προμηθευτείτε ξύλα κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος και με το σωστό ποσοστό υγρασίας.

Γι’ αυτό και η επιχείρησή μας “Γραμμένος Σπύρος” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στον Πλατύκαμπο, φροντίζει όλα τα καυσόξυλα που σας προσφέρει να είναι πάντα στεγνά, ξερά και κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος ώστε να αποτελούν ιδανική επιλογή για τζάκια, σόμπες και ξυλολέβητες.

Τα καυσόξυλα που θα παραλάβετε από εμάς είναι εξαιρετικά αποδοτικά και τέλειας ποιότητας.
...
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΟΞΙΑΣ

Τα καυσόξυλα οξιάς έχουν μικρή πυκνότητα, ανάβουν εύκολα και γρήγορα, δίνοντας δυνατή φλόγα η οποία όμως δεν διαρκεί αρκετά. Τα καυσόξυλα από οξιά είναι ιδανικά για προσάναμμα και για να ξεκινήσετε τη φωτιά στο τζάκι, την σόμπα ή τον ξυλολέβητα σας.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

...
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΔΡΥΣ

Το καυσόξυλο δρυ είναι από τα αγαπημένα των Ελλήνων καταναλωτών γιατί είναι κυρίως για είναι σκληρό, δεν σαπίζει εύκολα, δημιουργεί ωραία φλόγα και καίγεται με ήρεμη και μακριά φλόγα. Συνιστάται σε συνδυασμούς με οξιά ή πεύκο για το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 
 
Διαθέτοντας δικά μας φορτηγά, μπορούμε να αναλάβουμε την άμεση παράδοση των προϊόντων μας στον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα τον Πλατύκαμπο και από όπου μας ζητηθεί στον νομό Λάρισας. Επίσης, κατόπιν αιτήματος μπορούμε να αναλάβουμε την τακτοποίησή τους στο σημείο που θα μας υποδείξετε. 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας ή για παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας.Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.